Tuinmeubelen steigerhout

Tuinmeubelen van steigerhout zie je steeds vaker terug in de tuin, maar ook in horecagelegenheden! Terwijl steigerhout oorspronkelijk in de bouwsector werd gebruikt, is het nu niet meer weg te denken uit strandtenten en terrassen. Het steigerhout kan gebruikt worden in veel verschillende meubels. Een mooi voorbeeld waarin het hout volledig tot zijn recht komt, is de loungestoel van steigerhout.

Steigerhout is een houtsoort die afkomstig is van de Scandinavische naaldboom, welke vrij snelt groeit en een mooie grove structuur heeft. Om deze reden is steigerhout tegenwoordig ontzettend geliefd.

De grote robuuste stoel past goed bij een loungeset en tafel. Een loungestoel van steigerhout past in vrijwel iedere tuin. Een steigerhouten loungestoel kan gemaakt worden van zowel nieuw als oud hout, zodat er altijd iets voor u te vinden is.

Actie tuinmeubelen

Het aanschaffen van een tuinmeubel kan soms een hele investering zijn. Neem eens een kijkje bij de actie van dit moment, zodat u voordelig een prachtig tuinmeubel van steigerhout kunt aanschaffen.