Eurofleur, gevestigd in Leusden, is het grootste tuincentrum van Midden-Nederland met een winkeloppervlak van 20.000 m2 aan planten, tuinmeubelen, sfeerartikelen en producten voor dieren. Alle producten zijn tevens ook online verkrijgbaar. Het tuincentrum verkoopt verschillende merken en heeft een groot assortiment en biedt daarmee voor ieder wat wils.

Een loungeset van Eurofleur

Eurofleur biedt een groot assortiment aan mooie loungesets in verschillende prijsklassen. Een loungeset mag in het voorjaar en tijdens de zomermaanden niet meer ontbreken in de moderne tuin. Heerlijk wegzakken in de comfortabele loungekussens en ondertussen een mooi boek lezen of een goede film kijken. Uiteraard moet een loungeset passen bij jouw tuin en daarom heb je bij Eurofleur de mogelijkheid om een loungeset samen te stellen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen en daarnaast heb je de keuze om een tuinset uit te breiden met losse elementen. De meeste loungesets zijn voorzien van all-weather kussens. Deze kussens kunnen het gehele jaar buiten blijven liggen, omdat ze bestand zijn tegen elk weerstype. De vorm, kleur en afmetingen van de kussens kun je uiteraard ook zelf bepalen.

Een gevarieerde collectie tuinmeubelen

Bij Eurofleur vind je een gevarieerde collectie tuinmeubelen van diverse merken als Borek, Madison en Hartman. In jouw tuin mogen een mooie tuintafel en een sfeervolle parasol natuurlijk niet ontbreken, maar daarnaast vind je bij Eurofleur nog heel veel andere meubelen en accessoires voor in de tuin. Naast ligbedden, loungestoelen en tuinbanken, kun je bij Eurofleur ook terecht voor barbecue-onderdelen, barbecuehoezen, kookboeken, tassen en snijplanken.

Een nieuwe tuininrichting

Tuincentrum Eurofleur in Leusden is gespecialiseerd in het samenstellen van een nieuwe tuininrichting. Van beplanting tot aan de meubels en verlichting, bij Eurofleur vind je alle producten die nodig zijn voor het (her)inrichten van een sfeervolle tuin. Het is handig om een plattegrond van jouw tuin mee te nemen, zodat alle opties meteen besproken kunnen worden. Door slechts enkele meubels te vervangen of te kiezen voor andere verlichting of beplanting, kun je een geheel nieuwe look creƫren. Op deze manier ga je gemakkelijk mee met de nieuwste tuintrends. Eurofleur adviseert jou graag hierover!